Har mye, vil ha mer. (foto: city, twitter)

Jude Bellingham satt inn den første scoringen i kampen mot Manchester City på onsdag kveld, men måtte resignert se først John Stones utligne, før tidligere Dortmund-kompis Haaland avgjorde det hele med et kunststykke av en scoring. Etter kampen kom det tørt fra Bellingham at Haaland ikke er der gjennom hele kampen, men når han er der, da blir det mål. Pep Guardiola valgte å trekke frem ikonet Johan Cruyff for å beskrive scoringen til nordmannen.

-Folk vet sikkert hvor stor påvirkning Johan Cruyff hadde på meg som person, lærer, manager, mentor og alt, begynner Guardiola til klubbens hjemmeside.

LES: James Rodriguez er tilbake!

-Mange år tilbake scoret han (Cruyff) på Camp Nou et utrolig mål mot Atletico Madrid – og den var veldig, veldig lik den til Erling Haaland. I samme øyeblikk som han (Haaland) scoret, tenkte jeg på at den var lik (Cruyffs), kommer det fra Guardiola.

Bellingham hyller Haalands effektivitet, Guardiola trekker frem en av verdenshistoriens største fotballikon. Haaland har scoret seks kamper på rad i City-drakta og står med 13 scoringer. Som 22-åring har Haaland registerert seg med 26 Champions League-scoringer på bare 21 kamper. Til sammenligning har Kylian Mbappé 36 CL-scoringer på 55 kamper.

LES: Eriksen avslører hvorfor han valgte United foran Tottenham og Brentford

Nå handler det om å holde seg skadefri for Haaland og ikke miste bakkekontakten, jobben på kamparenaen ser ut til å «komme av seg selv».