Saka i kjent driv. (foto: arsenal, twitter)

138 kamper i Arsenal-drakta som 21-åring, 24 scoringer 31 assists. For Mikel Arteta og Arsenal-supporterne er den tidligere akademispilleren et must i den røde og hvite drakta fremover. Det har pågått forhandlinger om forlengelse i lengre tid, men i bakgrunnen lurker Real Madrid, Liverpool og Manchester City.

Saka har uten tvil ambisjoner om å gjøre som Erling Haaland og markere seg i Champions League, men i Arsenal-drakta har det fortsatt ikke vært mulig. For Arteta er den sterke sesongåpningen ekstremt viktig for å overbevise spillere som Saka at han ikke trenger å skifte drakt for å jakte titler og Champions League-billett.

LES: Haaland dro til med en «Johan Cruyff»

Nå hevder 90min at Arsenal-gjengens overbevisning øker om at Saka forlenger(nåværende kontrakt løper ut juni 2024). Ifølge overgangsjournalist Romano har Londonklubben forlengelse med 21-åringen som topp prioritet, der samtaler og forhandlinger har pågått siden februar.

Det har vært tvil om fremtiden til en av Englands største angrepstalenter velger lojalitet til Arsenal fremfor mulighetene til gull og glitter hos Champions League-toppene, men forrige måned gikk Saka ut og fortalte han var confident på at han og Arsenal ville bli enige i løpet av nær fremtid.

LES OGSÅ: Kjetil Knudsen har fått en seriøs konkurrent fra Bundesliga

Arsenal er confident, Saka er confident. Da er det bare å bli enige om tallene, lads.