Har pekt på spilleren han trenger. (foto: chelsea, twitter)

Erling Haaland hamrer inn scoringer for City, Chelsea får noen enkeltscoringer fra Raheem Sterling. På tirsdag ble Haaland matchvinner mot Dortmund (2-1), Sterlings scoring holdt til 1-1 mot RB Salzburg. Graham Potter har fått en seig debut i Champions League etter knapt uken på jobb, ifølge Football-London jobbes det med å sikre seg den store matchvinneren i januar.

Chelsea-troppen er tappet for selvtillit, og viste igjen mot RB Salzburg at de mangler rytmen. Vi får litt flashback til Frank Lampards dager da klubben rakte inn potensielle stjernespillere på sommerens overgangsmarked, men som ga manageren mer utfordringer en umiddelbar suksess.

LES: Haaland dro til med en «Johan Cruyff»

Graham Potter står også med en håndfull potensielle stjerner som har ankommet klubben de siste månedene. Pierre-Emerick Aubameyang er tydelig uten selvtillit og form etter noen kaotiske siste uker, Chelsea trenger én på topp som leverer fra første dag – og fortsetter ut sesongen. En gamechanger, en matchvinner.

Ifølge Football-London har Graham Potter bedt om at Chelsea-eierne, som skal ha signalisert de er villig til bruke opp til flere hundre millioner pund også i januar, at klubben går på januar-raid hos Tottenham.

Harry Kane. Premier League-historiens 3. mestscorende spiller ser ikke ut til å signere forlengelse med Tottenham, Bayern München har allerede siktet seg inn mot en Kane-signering til sommeren. Det er mildt sagt kontroversielt hvis Chelsea går på raid midtveis i sesongen hos byrivalen, men med en amerikaner ved rattet som er vant til sine takeovers, er det alt annet enn en umulighet.

Ifølge det engelske mediet forutsetter et Kane-raid at det blir funnet en kjøper til Romelu Lukaku, som tilbringer sesongen på utleie hos Inter Milan.

LES OGSÅ: Newcastle har signert spisstalent

Dette kan bli et januarvindu der gloves are off.