(foto: liverpool, twitter)

Ønsket av både Manchester United og Atletico Madrid

De røde ble linket til å signere en ny midtbanespiller gjennom hele sommerens overgangsvindu. Til slutt ventet klubben til deadline day med å hente Arthur Melo på lån fra Juventus.

LES OGÅ: Eriksen avslører hvorfor han valgte United foran Tottenham og Brentford

Nå har en fersk rapport fra Brasil hevdet at en potensiell ny midtbanespiller kan komme til klubben ganske snart. Det har blitt rapportert at Flamengo-stjernen Joao Gomes er et mål for Liverpool i de kommende månedene.

Som rapportert av journalist Julio Miguel Neto, sies Liverpool å forberede seg på signere Gomes enten i januar eller neste sommers overgangsvindu. Det har også blitt hevdet at Jurgen Klopp er en stor beundrer av spilleren.

SISTE: Tuchel favoritt til å ta over ny Premier League-klubb

Rapporten fortsetter med å si at to andre klubber har uttrykt interesse for Gomes tidligere. Manchester United og Atletico Madrid skal følge situasjonen til 21-åringen.

Gomes er den siste midtbanespilleren som har blitt koblet til en overgang til Liverpool de siste månedene. Han føyer seg inn rekken med Aurelien Tchouameni, Youri Tielemans, Moises Caicedo, Konrad Laimer og Douglas Luiz som alle har vært aktuelle for Merseyside-klubben, selv om førstnevnte valgte Real Madrid etter et konkret tilbud fra Liverpool.