De Gea. med fotballens primalskrik. (foto: united, twitter)

Selv om David de Gea bommet på Manchester Uniteds virkelige storhetstid, har det blitt Premier League-tittel (2013), ligacuptittel (2016) og til topps i Europaligaen (2017) på spanjolen. Posisjonen som en klubblegende er sikret, selv om det de siste sesongene har vært nok av keepertabber som vil følge 31-åringen på youtube. Litt kult er det å tenke på hvor nær spanjolen var ved å signere for en engelsk klubb så ulik Man United du kan komme.

David de Gea var bare 20 da han signerte for Manchester United, nå elleve år senere forteller keeperen at han faktisk var på nippet til å putte signaturpennen på kontrakt hos Wigan Athletic.

LES: Har låst seg inn i samme felle som Manchester United

-Det var den samme sesongen jeg hadde min debut hos Atletico (2009). Jeg var tredjekeeper, ikke på laget så mye, bare på trening og ingenting annet. Wigan kontaktet meg og jeg var veldig nær ved å signere for klubben, forteller De Gea til BT Sport.

LES: Erik Hamrén er tilbake!

Wigan var på den tiden i Premier League med nåværende belgiske landslagstrener, Roberto Martinez, som manager. Det ble ikke Wigan Athletic på De Gea, resten er Man United-historie. Every football shirt tells a story.