Ingen bør "tvinges" til å spille i United-drakta. (foto: united, twitter)

Christian Eriksen spiller i den røde drakta som han aldri har gjort annet, Casemiro gliser etter å ha sikret seg en lukrativ kontrakt med Man United, Lisandro Martinez fortsetter som han gjorde hos Ajax, Antony fikk overgangen han ikke aktet å gå glipp av. Sammen med Tyrell Malacia er nysigneringene til Man United fornøyde og ivrige etter å vise sin verdi for klubben. Likevel, det var en eksisterende United-spiller som går ut av overgangsmarkedet som den største vinneren hos Premier League-klubben.

José Mourinho spådde en lysende fremtid for Diogo Dalot i United-drakta, historien fra 2018 viste noe helt annet.

LES: Har låst seg inn i samme felle som Manchester United

For spilleren Mourinho beskrev som Uniteds neste Gary Neville, ble plassert i skyggen da Ole Gunnar Solskjær entret scenen på slutten av 2018 og etter Wan-Bissakas overgang fra Crystal Palace sommeren 2019. Ralf Rangnick slengte ut en livlinje til Dalot da han tok over, og ga spilleren spilletid resten av sesongen. Med ankomsten til Erik Ten Hag så likevel mange høyrebacken som en av spillerne på vei ut.

Seks kamper inn i Premier League-sesongen har Dalot vært på banen i fulle nitti minutter i samtlige. De mange har tatt grundig feil. Dalot har potensialet til å bli en moderne full-back med solide offensive instinkter og energien til å jage tilbake i forsvar. Det er fortsatt en del i det defensive arbeidet som må utvikles, men etter at både Rangnick og Ten Hag (i preseason) plasserte ham foran Wan-Bissaka, en av Premier Leagues beste taklere, bød det seg en stor mulighet for Dalot. Spørsmålet var nå hva Man United ville gjøre på overgangsmarkedet.

LES: Overgangen fra Liverpool har gått rett sør for Divock Origi

United-manageren ønsket seg Sergino Dest som var på vei fra Barcelona, men ifølge The Athletic blokkerte United-direktør John Murtough overgangen, Wan-Bissaka skulle få en ny mulighet.

Diogo Dalot ble dermed den store vinneren på overgangsmarkedet. Ten Hags foretrukne på høyresiden, ingen brysomme konkurrenter inn på overgang. Dette gir 23-åringen muligheten til å spille seg inn som en langsiktig løsning for Manchester United. Nå er det opp til spilleren å overbevise manager og klubb, det har begynt bra.

LES OGSÅ: Tuchel favoritt til å ta over ny Premier League-klubb