Fikk ikke være med Maguire inn i garderoben etter Italia-tapet.

Med bare to landskamper igjen før VM-sluttspillet er det interessant å se uttaket til Gareth Southgate. 28-spllere er tatt ut til kampene mot Italia og Tyskland, noen overraskelser bys selvfølgelig på.

Det er ikke overraskende at den engelske landslagstreneren henter inn Brentfords Ivan Toney etter en kanonstart på sesongen, overraskende for noen er at Kalvin Phillips og Ben Chilwell får billett, City-spilleren med 13 minutter kamptrening, Leicester-spilleren 191 minutter.

LES: Liverpool forbereder bud på brasilianer

Så til det store spørsmålet. Gareth Southgate har hele veien forsvart Harry Maguires posisjon i det engelske midtforsvaret, men henter denne gangen med en spiller som var på banen i de to første Premier League-kampene (med tap), mens kapteinen har fått med seg Uniteds fire seire på rad – fra benken.

For United-supporterne er det også interessant at Jadon Sancho, nå både med spilletid og scoringer i Premier League, ikke er funnet verdig til å spille for de Tre Løvene.

Italia venter 23. september, Tyskland 26. september. Då får vi se hvem Gareth Southgate mener er de beste engelske spillerne å ha med seg i «fotballkrigen», to generalprøver før VM.

LES OGSÅ: Tuchel favoritt til å ta over ny Premier League-klubb