Ingen bør "tvinges" til å spille i United-drakta. (foto: united, twitter)

Da Ole Gunnar Solskjær smilende hentet inn Wan-Bissaka fra Crystal Palace i 2019, var høyrebacken definert som en viktig brikke i planen til United-manageren. Tre år senere er 24-åringen ett eller to overgangsvinduer fra exit Old Trafford. Erik ten Hag jobbet for at det skulle bli i sommer.

De offensive kvalitetene til Wan-Bissaka, eller rettere sagt fraværet av de, er trukket frem som hovedgrunnen til at Erik ten Hag har valgt bort Solskjærs spiller. Diogo Dalot er hentet frem og har stått i samtlige Premier League kamper så langt i sesongen. De største rivalene til Manchester United satser mer og mer på offensive full-backs, Erik ten Hag ser ingen grunn til å gå i en annen retning.

LES: Endelig for Neymar!

For Wan-Bissaka betød dette egentlig den sikre exiten i sommerens overgangsvindu etter Ten Hags inntog på Old Trafford. Sergino Dest var på vei bort fra Barcelona, en spiller Erik ten Hag ønsket seg, men denne gangen sa United-direktør John Murtough nei.

Ifølge The Athletic ønsket Murtough å gi Wan-Bissaka en ny sjanse, på tross av de svake prestasjonene forrige sesong, og blokkerte en Dest-overgang.

Snart halvveis inn i september står Wan-Bissaka med fire minutter på kamparenaen, Sergino Dest endte opp hos AC Milan på sesongutleie med kjøpsopsjon på 17.5 millioner pund.

Manchester United brukte godt over to milliarder på forsterkninger til Ten Hag, men dette var en internkamp manageren tapte. Vi tviler sterkt på at Wan-Bissaka kommer til å få så mye glede av sin second chance av Murtough, Erik ten Hag har bestemt seg.

LES: Dyreste noensinne