Selv Mr. Boehly trenger mer bokførte inntekter i Chelsea-butikken.

I sommer forsvant sportsdirektør Marina Granovskaia fra Stamford Bridge. Kåret til den beste fotballdirektøren i Europa i 2021, en master mind bak Chelseas udiskutable suksess under Abramovich sitt eierskap. De siste to, tre månedene har investor Todd Boehly tatt jobben til Granovskaia og fått en reality check når rivalene i siste fase av forhandlingene har stukket av med Chelsea-mål. Nå sikter Boehly seg inn mot å hente en av de beste sportsdirektørene i verden.

Da Thomas Tuchel fikk sparken denne uken, gikk sportsdirektøren hos en Bundesliga-klubb ut og kalte det en skikkelig investor-avgjørelse av Boehly.

LES: The Athletic: Det var én internkamp Erik ten Hag ikke vant

Ifølge The Times har Boehly og Chelsea skjønt at sportsdirektør-jobben ikke er noe for amatører, nå siktes det inn mot å ødelegge planene hos PSG og overtale Luis Campos om å trekke til London.

58-åringen har blitt genierklært gjennom jobben han gjorde hos Monaco (2013-16) og Lille (2017-2020). I sommer ble han hentet inn til PSG som Football Adviser med fokus på prestasjoner, rekruttering og organisasjon. Det vil si stort sett alt som er med å påvirke den sportslige delen av klubben. Campos gikk umiddelbart til verks, hentet inn sin tidligere manager hos Lille, Christophe Galtier, og sendte en haug med spillere ut av PSG-troppen, som Di Maria, Icardi, Wijnaldum, Draxler, Paredes og Gueye.

LES: Bild: Bayern München har planen klar for en Lewandowski-erstatter av verdensklasse

Ifølge The Times har Boehly allerede gjennomført møter med Campos. Med plan om å fortsette å hente inn forsterkninger i januar etter allerede ha brukt 261 millioner pund i sommer, skal en sportsdirektør på plass så raskt som mulig.

Vi tipper det brummes på styrerommet hos PSG, men i og med at Campos har vært i posisjon til å møte Chelsea, høres det ut som portugiseren har skaffet seg en gunstig «rådgiver»-avtale med Ligue 1-giganten som gir ham mulighet til å benytte seg av utgangsdøra hvis et bedre tilbud dukker opp.

LES: Endelig for Neymar!