Det er sånn landslagssjef Tite ønsker å se Neymar. (foto: psg, twitter)

Få spillere tjener så mye på fotballsparking som Neymar. Ingen har heller fått så mye pes som den brasilianske landslagsspilleren de siste årene. Latterliggjort for skuespillerkunstene, festene, ankomst til trening i helikopter, osv, osv. Etter forrige sesong var også PSG-fansen lei av en gigastjernen som ikke gjorde det han var betalt for: Score mål. Derfor er det all grunn til å hylle Neymar denne sesongen.

Vi så det allerede i de første Ligue 1-kampene. Neymar gnistret til av spilleglede og en energi som smittet over på den utskjelte troppen til PSG. På seks Ligue 1-kamper har 30-åringen hamret inn 7 mål og servert 6 assists. Det ble riktignok ingen scoringer mot Juventus i første Champions League-kamp, men Mbappé tok seg av dette til 2-1 seier.

LES: Bayern Münchens tenåringer har bestemt seg for å dempe savnet etter Lewandowski

På lørdag gjorde Neymar seg til matchvinner i 1-0 kampen mot Brest med sin 8. Ligue 1-scoring. Christophe Galtier har skaffet seg en solid start i jobben som ny PSG-manager, fortsatt uten tap etter syv Ligue 1-kamper og den viktige seieren mot Juve i CL- For oss som digger spilleren Neymar når han er på sitt beste, er det godt å registrere at få angrepsspillere i de største ligaene viser samme form som Neymar, noen få måneder før VM-sluttspillet.

LES: Sportsdirektør: «Chelsea vil angre bittert»

Dette ser endelig ut til å bli Neymars sesong!