Quique Setien

Da Barcelona bestemte seg for å hente inn Quique Setién som trener for klubben i 2020, hadde den sjakkinteresserte spanjolen levd et relativt rolig og harmonisk arbeidsliv som trener for Real Betis (2017-19) og Las Palmas (2015-17). Så eksploderte alt på Camp Nou. Setién fikk hele den interne Barcelona-krisen i fleisen, først to år senere er 64-åringen klar for å returnere til kamparenaen.

For det gikk raskt med både ansettelse hos Barcelona i januar 2020 og oppsigelse i august, tre dager etter det historiske 8-2 tapet mot Bayern München i Champions League.

LES: Zinedine Zidane er snart ferdig med ferien

Nå er Setién mentalt klar for å returnere til La Liga. Unai Emery ble overtalt til å slippe suksessprosjektet Villareal og returnere til Premier League som trener for Aston Villa, ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano er La Liga-klubben og den tidligere Barcelona-treneren i forhandlinger om avtalen som gjør ham til erstatter for Emery.

LES OGSÅ: BBC: Liverpool har manøvrert seg foran Barcelona, Real Madrid og PSG for signering av supertalent

Emery hadde stor suksess i Champions League forrige sesong, der selv Liverpool holdt på å gå på en smell i semifinalen, men i La Liga holdt det bare inn til 7. plass. Setién har tidligere vist han behersker spansk fotball, nå blir oppgaven å lede Villareal til klatring opp fra nåværende 7. plass, til å gi klubben billetten til de store pengene ute i Europa neste sesong.