Skulle vel aller helst sett 20-åringen på en kamparena i pausen. (foto: liverpool, twitter)

Borussia Dortmund sendte Youssoufa Moukoko på kamparenaen dagen etter han passerte 16. Dette var en spiller Bundesliga-klubben hadde store planer for. Så ble det tyst på spilletidsfronten for tenåringen. Tyske Bild hevder Dortmund ikke lar seg presse til å møte kravene til Moukoko, til sommeren løper kontrakten ut. Dette betyr at det bærer mot exit på 17-åringen (blir 18 i november), men han slipper å lure på veien videre.

Ifølge BBC har Barcelona, Real Madrid og PSG meldt seg på med sin interesse, men det er likevel en Premier League-klubb som har plassert seg i pole position til å signere den tyske U21-landslagsspissen.

LES: Michael Carrick klar for knalltøff managerjobb

Det er tidligere Dortmund-trener, Jürgen Klopp som har fått Liverpool til å posisjonere seg i tet. Ifølge BBC har Klopp blitt imponert av det tenåringen har prestert denne sesongen, med sine 4 scoringer og 5 assists på 755 minutter fordelt på 16 kamper, nå hevder det engelske mediet at Liverpool har posisjonert seg først i køen til å signere free agent Moukoko til sommeren.

LES OGSÅ: Krever at Kasper Dolberg tiner opp

Ekstra kult for Liverpool-supporterne er det at den beste angrepsspilleren i Premier League hyllet Moukoko som en av de potensielt største.

-Jeg mener han er det største talentet i verden akkurat nå. 16 år og én dag, det er helt utrolig. Han har en stor karriere foran seg, skrøt Haaland til ESPN etter Moukokos debut i november 2020.