Sampaoli forbereder seg til vinter i oktober. (foto: sevilla, twitter)

Patrick Vieira hentet danskenes supertalent til Nice fra Ajax i 2019. Året etter var Arsenal-legenden historie i Ligue 1-klubben, Dolberg fikk aldri helt ut potensialet sitt etter dette. Denne sesongen ble dansken hentet av Julen Lopetegui på utleie til Sevilla. Så forsvant også denne treneren, og inn kom energiske Jorge Sampiola som ikke setter pris på dansk tilbakeholdenhet.

Den argentinske Sevilla-treneren opplevde Dolberg i Ligue 1 som Marseille-trener, men savner den sosiale futten hos 25-åringen.

LES: Koster 100 millioner å kjøpe fri Steven Gerrard erstatter

-Jeg pratet med ham om at da jeg spilte mot Nice, da så jeg en spiller (Dolberg) som hadde fantastiske fotballrelasjoner til sine medspillere, men det kan jeg ikke se her, begynner Sevilla-treneren til Bold.

-Det er spillere som sammen er styrket, og andre som nøytraliserer hverandre. Dolberg er ung med store egenskaper, men han trenger en relasjon til medspillerne. Dette er ikke tennis, det er fotball. Det er 11 spillere som spiller.. Han kan ikke språket, og han er introvert, sier Sampaoli.

For han legger til at han jobber med saken. For Dolberg har Sevilla-oppholdet bragt stusslige 246 minutter på banen, det er lite som taler for at oppholdet hos Sevilla strekker seg lenger enn ut sesongen – hvis ikke dansken tiner opp.

LES OGSÅ: Michael Carrick klar for knalltøff managerjobb