Steven Gerrard

Når serien med uavgjortkamper gled over i tap mistet Aston Villa sjefene tålmodigheten med Steven Gerrard og ga han sparken uten å ha på plass en erstatter. – Det kan vise seg å koste, i hvert fall hvis de skal lande han som befinner seg øverst på ønskelisten.

Etter gårsdagens 4 – 0 seier er det en del krefter i klubben som ønsker at midlertidig manager og tidligere Gerrard assistent Aaron Danks skal få sjanse til å bevise ut året, men styreleder og storeier Nassef Sawiris ønsker seg Sportings manager Ruben Amorim.

Det er flere som snakker om Vincent Kompany også, men ifølge The Telegraph befinner er han nummer to på styrelederen sin liste.

Den 37 år gamle manageren har gjennom de to årene har har ledet Sporting vist han har en annen og mer «moderne» tilnærming. Aston Villa må møte en 10 millioner euro utkjøpsklausul hvis de skal hente han før utløpet av kontrakten sommeren 2024.

The Telegraph melder at Amorim som har ledet Sporting siden mars 2020 har vunnet 85 av de 121 kampene klubben har spilt siden da, denne statistikken har vekket interessen til flere klubber, deriblant Aston Villa.

Les: Åpner døra for Rabiot