Det har egentlig vært klart i noen dager, men i dag er det offisielt. Det er klar for Michael Carrick sin første jobb som permanent manager, en jobb som blir alt annet enn enkel. Middlesbrough som før sesongen mente det var en fair sjanse de kunne rykke opp til Premier League befinner seg på den andre enden av tabellen.

Chris Wilder fikk sparken og åpnet opp døra for Michael Carrick.

Les: Lineker: – De har funnet gull igjen!

«Jeg er spent på å være her» sier Carrick i en kommentar og sannelig Middlesbrough er svært glad han er det også.

Michael Carrick tok over som midlertidig manager i Manchester United for en kort periode etter at Ole Gunnar Solskjær ble sparket i slutten av 2021. United-ikonet valgte imidlertid å forlate klubben i etterkant – etter å ha vært assistenttrener i tre år.

Carrick har vært uten klubb siden den gang.

Les på Popidol: Hollywood Vampires tilbake på turne

Middlesbrough, som nylig sparket manager Chris Wilder, kunngjør på sin hjemmeside at Manchester United-ikonet vil bli den nye hovedtreneren i klubben.

– Vi identifiserte en rekke kandidater som vi snakket med om den ledige stillingen, og ble imponert over alle. Men Michael var kandidaten som var «enestående,» sa Middlesbrough-formann Steve Gibson i en uttalelse.

Carrick selv:

– Jeg er spent på å være her og være en del av en klubb med så solid historie og tradisjon, sier han i en kommentar på klubbens hjemmeside.

Middlesbrough ligger på 21. plass i Championship og har samlet 17 poeng fra 16 ligakamper.