Kontrakten Kylian Mbappe signerte i Paris Saint-Germain i mai er den største i fotballhistorien, og overgår Lionel Messis lønn i Barcelona.

Ny informasjon om de sinnsyke summene er avslørt av den franske avisen Le Parisien.

Paris Saint-Germain har forpliktet seg til å betale Kylian Mbappe utrolige 546 millioner pund etter å ha satset alt for å hindre ham fra å gå til Real Madrid i sommer Dette tilsvarer 6,5 milliarder kroner!

SISTE: Liverpool ligger best an i kampen om Dortmund-komet

PSG kunngjorde i mai at Mbappe hadde signert en treårig kontraktsforlengelse med klubben, som ville holde ham i Paris til juni 2025. Senere kom det frem at Mbappe hadde skrevet under på en toårskontrakt frem til juni 2024, med tredje år valgfritt og opp til ham, ikke klubben.

Dette er den største kontrakten i fotballhistorien, foran de €555 millioner som Barcelona betalte Lionel Messi mellom 2017 og 2021. Og det er mye mer enn €267 millioner Neymar vil tjene over seks år fra 2017 til 2023 i klubben.

Mbappe tjener nå en fjerdedel av klubbens hele budsjett! Grunnlønnen hans er rapportert å være €6m per måned, en tredobling av hans tidligere avtale.

SISTE: Vil redde Ronaldo fra marerittet på Old Trafford

Det er ingen prestasjonsrelaterte bonuser, for eksempel for å hjelpe PSG med å vinne Champions League. Men hans mye rapporterte signeringsbonus på €180 millioner (£156 millioner) skal betales over tre avdrag hver juli – og han vil motta alt, selv om han drar fra klubben før det.

Til slutt er det også en lojalitetsbonus på £60 millioner som betales ved slutten av hver sesong, og den vil øke med £8,68 millioner for hver sesong han forblir i klubben.