Følger garantert med på sine nederlandske favoritter i VM. (foto: united, twitter)

Erik ten Hag har siden i sommer gitt klar beskjed om at han ikke ønsker å presse Ronaldo ut av klubben. Nederlenderen har gitt tilsvarende klar beskjed om at han ikke aksepterer noen primodonnanykker av sin best betalte spiller. Etter den siste ukas rabalder, er det vel få som tror eller håper at Ronaldo blir værende. Usikkerhetsmomentet er selvfølgelig om det er noen klubber der ute som er villig til å ta det økonomiske løftet for en spiller som har mistet mye av superstjerneglansen.

Ifølge The Athletic har Man United uansett planen klar for exit i januar. Ifølge det engelske mediet har klubben en enkel løsning hvis Ronaldo er ute av troppen midtveis i sesongen: Ingen planlagt erstatter, men mulighet for å hente inn en low-cost emergency solution.

LES: Kompany kalt inn til trenerjobb i Premier League

Stemmer dette, må det svi ekstra for Ronaldo. CR7-exit uten behov for en forsterking av verdensklasse! 15 United-kamper med Ronaldo på banen i totalt 691 minutter, viser likevel at et av tidenes største fotballikon har fungert som statist.

Planen for erstatter for Ronaldo i januar blir derfor ingen erstatter – hvis Rashford, Martial og gjengen ikke drar på seg noen nye skader i Qatar, vel og merke.

LES OGSÅ: Nå holder det for Schmeichel