Erik ten Hag og Cristiano Ronaldo hadde et anstrengt forhold fra start..

Kan gå til Premier Leauge-rival i januar

Chelseas eier Todd Boehly kan være åpen for å signere Cristiano Ronaldo i januar.

Boehly har knyttet et nært forhold til Ronaldos agent Jorge Mendes og var interessert i å signere 37-åringen fra Manchester United i sommer, men fikk da motstand fra daværende manager Thomas Tuchel.

Men den amerikanske milliardæren vil gjenoppta interessen for Ronaldo i januar, ettersom Manchester United prøver å kvitte seg med portugiseren.

LES OGSÅ: Conte trenger mer penger!

Cristiano Ronaldo var ikke med i troppen som reiste til vest-London for å møte Chelsea

Det gjenstår å se om Tuchels erstatter Graham Potter vil være åpen for å signere Ronaldo.

United-sjef Erik ten Hag har utestengt Ronaldo fra førstelaget etter at spissen stormet ut fra Old Trafford før fulltid og nektet å komme inn som innbytter mot Spurs.

Ronaldo har vært tilgjengelig for overgang siden sommeren, men det har ikke vært noen seriøs interesse for den tidligere Real Madrid-stjernen.

Ronaldo ser imidlertid ut til å forlate Old Trafford i en eller annen form innen januar, og Ten Hags mannskap fortsetter å spille bra i hans fravær.

SISTE: Varane har fått svar på MR-skanningen

United produserte en av sesongens beste prestasjoner i 2-0-seieren mot Tottenham.

Ten Hag bestemte seg for å utelate Ronaldo fra troppen sin mot Chelsea, og selv om prestasjonen ikke var like god som mot Spurs, klarte United fortsatt å presse på for å få uavgjort etter pause via en heading fra Casemiro.

Ronaldo har hatt en tendens til å starte Uniteds Europa League-kamper denne sesongen, og det gjenstår å se om Ten Hag tar tilbake veteranen til troppen i hjemmekampen med Sheriff på torsdag.