(foto: united, twitter)

VM i fare for United-stopperen

Raphael Varanes skade er ikke så ille som først fryktet, med kilder som sier til ESPN at forsvareren kommer til å gå glipp av tre til fire uker, men han vil ikke spille for Manchester United igjen før VM.

Varane hadde en MR-skanning søndag etter å ha forlatt Uniteds 1-1 Premier League-uavgjort mot Chelsea med en skade lørdag. Den franske landslagsspilleren ser imidlertid på diagnosen som positiv når det gjelder sjansene hans til å hjelpe Les Bleus med å forsvare verdensmesterskapet i Qatar neste måned.

SVIKTET AV UNITED: Får endelig sjansen hos en toppklubb

Skaden etterlater Frankrike-trener Didier Deschamps med en avgjørelse ettersom Varane neppe vil være i form til åpningskampen for VM mot Australia 22. november.

Frankrike tar ut troppen sin for VM 9. november, men land kan erstatte skadede spillere frem til dagen før deres første kamp.

Varane ville ikke forlate Stamford Bridge på en båre, og foretrakk å gå av selv om han var synlig plaget av skaden i kneet.

Nyheten vil være et slag for United-sjef Erik ten Hag da han ser ut til å utfordre om en topp-fire-plass i Premier League foran en måneds lang pause for verdenscupen.

SISTE: Tilbyr kontrakt til Kroos!

Victor Lindelof erstattet Varane i løpet av kampen, men det gir også en mulighet for den engelske forsvarsspilleren Harry Maguire, som ikke er i favør, til å få litt sårt tiltrengt spilletid og bevise sin form før Gareth Southgate kårer sin siste tropp 10. november.

Maguire kom tilbake til trening med United forrige uke, etter å ha pådratt seg en lårskade i landskampen for England mot Tyskland, og håper å være med i Europa League-kampen mot Sheriff på torsdag.