Barcelona har ikke gitt opp La Liga tittelen enda selv om luken opp til Real Madrid som jevnt og trutt sanker tre poengere begynner å bli skummelt lang. Manager Xavi Hernandez planlegger en mini revolusjon neste sommer, ikke bare på grunn av kvalitet på spillere, men også på grunn av en påtvingende økonomi.

De fire lagkapteinene Sergio Busquets, Gerard Pique, Jordi Alba og Sergi Roberto er i følge ESPN på vei ut og trolig ikke på Camp Nou når neste sesong blåses i gang. – Ironisk nok, alle fire kapteiner er tidligere lagkamerater av Xavi Hernandez og har vært en del av hans personlige omgangskrets i flere år.

SISTE: Tilbyr kontrakt til Kroos!

FC Barcelonas fire kapteiner kan alle forsvinne. – Uvanlig!

Sergio Busquets og Sergi Robertos kontrakter går ut neste sommer. De kan begynne å forhandle med sin neste klubb så snart som i januar 2023, mens Jordi Alba og Gerard Pique er signert for en sesong til utover det.


Både Jordi Alba og Gerard Pique er ikke lenger regelmessig i Barcelonas start ellever, mens Sergi Roberto har fått mer regelmessig spill på grunn av skadene til flere av lagkameratene hans.

Sergio Busquets vil vente med å bestemme seg fremtiden sin etter Qatar FIFA verdensmesterskap i 2022 neste måned, ettersom han angivelig vurderer noen tilbud fra MLS for å avslutte karrieren i USA.

Barcelona er ivrige etter å gi slipp på noen av sine kapteiner som Gerard Pique og Jordi Alba, spesielt ettersom paret er blant de best betalte spillerne i klubben.

Presidenten Joan Laporta har offentlig uttalt at de høye lønningene til noen spillere gjorde det umulig for laget å lete etter nye spillere å kjøpe.

Penger nok: Chelsea tar et tap på flere hundre millioner