Vi er fortsatt litt usikre på om Todd Boehly vet hva han driver med.

Vil ikke ha rekordsignereringen tilbake til Stamford Bridge

Chelsea og Serie A-gigantene Inter Milan skal være langt på vei enige om en ytterligere låneavtale for Romelu Lukaku før en permanent overgang.

Chelsea er klare til å la Romelu Lukaku forbli på lån i Inter Milan neste sesong før de skriver av millioner ved å selge ham, ifølge rapporter i Italia.

SISTE: Disse er favoritter til å ta over etter Steven Gerrard!

Den belgiske spissen returnerte til Stamford Bridge for en rekordovergang på 97 millioner pund sommeren 2021, som ble den siste store avtalen i Roman Abramovich-perioden. Men Lukaku klarte ikke å finne seg til rette i London og ga et eksplosivt intervju i desember i fjor og sa at han ønsket å returnere til Italia.

Elsker Italia. Har vært lite å feire i London. (foto: chelsea, twitter)

En ettårig låneavtale ble avtalt for å gå tilbake til Inter Milan denne sesongen med Serie A-klubben som betaler hans lønn på 12 millioner euro i året og 8 millioner euro pluss ytterligere 3 millioner euro i bonuser.

Nå skriver Gazzetta dello Sport at alle tre partene – Lukaku, Chelsea og Inter Milan – er innstilt på å bli enige om et ytterligere års lån, inkludert en avtalt overgangssum for sommeren 2024.

SISTE: AC Milan vil ha Chelsea-stjerne

Det vil føre til at Chelsea aksepterer å ta et tap på millioner av pund på den katastrofale overgangen

Den Milano-baserte sportsavisen sa at en offisiell kunngjøring ikke vil komme før over nyttår.

Den tidligere Manchester United og Chelsea-spissen har kun spilt tre kamper denne sesongen – og scoret ett mål – siden han pådro seg en lårskade i august.

Men Lukaku er fortsatt en helt på San Siro etter å ha scoret 64 mål på 95 kamper og ledet Inter Milan til Serie A-tittelen under Antonio Conte.