Mauricio Pochettino og Dele Alli

3-0-tapet mot Fulham i går var dråpen som gjorde at manager Steven Gerrard fikk sparken, men som Sporten.com skrev tidligere denne uken var avgjørelsen i praksis allerede tatt. – I det minste arbeidet med å finne en arvtager har pågått i et par uker allerede.

Bare ni poeng på elleve kamper sier sitt! Steven Gerrard som ble hentet i november i fjor etter å ha bragt Rangers til seriegull i skotsk Premier League ønsket å fortsette å kjempe noen han fortalte BBC rett etter kampen: «Jeg er en «fighter». Det er i mitt DNA, og jeg kommer til å kjempe videre inntil jeg får beskjed om det motsatte»

Beskjeden er levert og kampen mot nedrykk og arbeidet med å finne en ny manager intensiveres. Aston Villa er over den røde streken med minst mulig margin! Målforskjell.

Les: Nederlandsk media: United på nok en handletur hos Ajax

The Telegraph sier at Birmingham-klubbens førstevalg i managerjakten er Mauricio Pochettino, som ble sparket av PSG i fjor sommer og har Premier League-bakgrunn med suksess etter sin tid i Tottenham (og Southampton). Et annet alternativ hvis Pochettino ikke går veien er Brentfords suksesstrener Thomas Frank. – Dansken som har ledet Brentford siden 2018 har klart å ikke bare nå Premier League, men også sanket noen spektakulære poeng med svært små resurser sett i forhold til alle andre lag rundt dem på tabellen.

Tidligere Arsenal-sjef Unai Emery er et annet navn som nylig har blitt koblet til jobben, til tross for at han for tiden har ansvaret for Villarreal. Gerrards tidligere assistenttrener og nåværende QPR-manager Michael Beale blir også sett på som en potensiell kandidat, etter å ha avvist en tilnærming fra Wolves på torsdag.

LES OGSÅ: Droppet signering av spissen som kan matche Haaland

Aston Villa ligger for øyeblikket på 17. plass i Premier League. Laget møter Brentford neste søndag.