Trøst (foto: villa, twitter)

Steven Gerrard fikk sparken i går kveld.

Tidligere Tottenham og PSG-manager Mauricio Pochettino er oddsfavoritt til å over Aston Villa etter Steven Gerrard.

Villa ligger for øyeblikket over nedrykksstreken på målforskjell etter 11 kamper. Steven Gerrards lag hadde vist lovende takter mot Chelsea på søndag, men gikk på et pinlig 3-0-tap mot Marco Silvas lag torsdag kveld. Etter kampslutt tok det bare 30 minutter for at den tidligere Liverpool-kapteinen fikk sparken.

LES: Har forlatt klubben med umiddelbar effekt

Under kampen mot Fulham ropte de reisende Villa-fansen «Vi vil ha Gerrard ut»-sang mot manageren sin, og de fikk viljen sin.

Mauricio Pochettino nærmer seg comeback

Pochettino har blitt oppført som den tidlige favoritten til Villa-jobben av bettingselkapene, og som vanlig er Bodø/Glimts miraklemann Kjetil Knutsen på lista!

Tidligere Arsenal-sjef Unai Emery er et annet navn som nylig har blitt koblet til jobben, til tross for at han for tiden har ansvaret for Villarreal. Gerrards tidligere assistenttrener og nåværende QPR-manager Michael Beale blir også sett på som en potensiell kandidat, etter å ha avvist en tilnærming fra Wolves på torsdag.

Tidligere Chelsea-rener Thomas Tuchel, Brentford-manager Thomas Frank og eks-Burnley-sjef Sean Dyche (18/1) er også nevnt.

Her er listen over hele oddsen fra Betfair*:

Mauricio Pochettino – 8/15

Unai Emery – 5/1

Michael Beale – 13/2

Thomas Tuchel – 10/1

Thomas Frank – 10/1

Sean Dyche – 18/1

Ralph Hasenhuttl – 20/1

Marcelo Bielsa – 20/1

Kjetil Knutsen – 20/1

Scott Parker – 22/1

Chris Wilder – 25/1

Rafa Benitez – 25/1