Skal gjøre seg fortjent til det. (foto: qpr, twitter>)

På torsdag skrev vi freidig at Wolverhampton droppet agent Jorge Mendes sin stall etter at Bruno Lage fikk sparken, Julen Lopetegui takket nei og Nuno Santo ble for dyr å kjøpe fri fra saudiarabisk klubb. Ifølge Football-Insider var Wolverhampton i advanced talks med den ferske QPR-manageren. Det stemte også, men utfallet ble et annet.

Sky Sports meldte på torsdag at Wolverhampton hadde gitt Michael Beale tilbud om jobben, kort tid etter var The Athletic ute med at den tidligere Ranger -og Villa-assistenttreneren hadde takket nei.

LES: Har forlatt klubben med umiddelbar effekt

Beale forteller selv begrunnelsen for å droppe muligheten til Premier League.

-Det kom litt for tidlig (muligheten). Målet er å jobbe i Premier League som det er for alle våre spillere. Planen er å forsøke å komme til Premier League som gruppe… Integritet og lojalitet er en stor greie for meg. Hvis man ikke selv viser det, så kan man ikke forvente å få det tilbake, sier Beale til klubbens hjemmeside.

Etter onsdagens 3-0 seier mot Cardiff topper Beale og QPR Championship og er på kurs mot målet om å komme til Premier League som gruppe.

Vi kan ikke si noe annet enn at dette er vakkert – og helt uvanlig i denne verdenen. Beale skal gjøre seg fortjent til å lede en Premier League-jobb og skal vise lojalitet og integritet på veien. Vi gjentar: Vakkert!

LES OGSÅ: Juksemaker Hans Niemann forsøker å loppe Magnus Karlsen for en milliard