Steven Gerrard

Før gårsdagens kamp mot Fulham var det konsensus i britisk presse at Steven Gerrard hadde to kamper på seg til å snu Aston Villa skuta!. – Men 3 – 0 tapet på Craven Cottage ble for ydmykende til at Liverpool-legenden kunne fortsette i jobben som manager.

Bare ni poeng på elleve kamper sier sitt! Steven Gerrard som ble hentet i november i fjor etter å ha bragt Rangers til seriegull i skotsk Premier League ønsket å fortsette å kjempe noen han fortalte BBC rett etter kampen: «Jeg er en «fighter». Det er i mitt DNA, og jeg kommer til å kjempe videre inntil jeg får beskjed om det motsatte»

Vi måtte ikke vente lenger før beskjeden om det motsatte kom!.

Les: Klare til å presentere den største oppsigelsespakken i fotballhistorien

Villa bekreftet avgangen sent torsdag kveld. Gerrard fikk litt over elleve måneder i jobben og rakk akkurat å runde 40 kamper for Birmingham-klubben.

Det ble seier i kun 13 av dem, mens de øvrige ga åtte uavgjorte og hele 19 tap.

Les: Solskjær fikk bare en milliard, når han trengte litt mer, nå jobber United med et gigantbud på sommermålet 2019

Torsdag vant Fulham fullt fortjent takket være scoringene til Harrison Reed og Aleksandar Mitrovic (straffe) samt et selvmål fra Tyrone Mings. Resultatet kunne vært enda styggere for Aston Villa.

Douglas Luiz ble utvist etter en drøy time. Kamplederen så på VAR-skjermen at Mitrovic falt brått om etter at han og Luiz hadde lent hodene sine mot hverandre.

Noen minutter senere doblet Mitrovic ledelsen fra straffemerket, mens Mings på tampen styrte ballen i eget nett.

Aston Villa har kun vunnet to kamper i høst og trenger desperat en opptur hjemme mot Brentford søndag. Samme dag skal Fulham bryne seg på Leeds borte.