Joao Felix

Ting har gått fra vondt til verre for Joao Felix etter at den franske superstjernen Antoine Griezmann ble kjøpt tilbake av Atlético Madrid. AS skriver at portugiseren er lei av livet i Atletico og at han vil kreve en overgang allerede når januarvinduet åpner.

Ekstremt lite spilletid og svært dårlig forhold til manager Diego Simeone gjør at han krever å dra. – Men det er et stor MEN. I sommer kom Manchester United med en sjekk til klubben på 130 millioner euro som Atlético Madrid ikke var interessert i å løse.

PSG, Bayern München og Manchester United skal alle være informert om situasjonen og vurderer et framstøt i januar. – Det kan være aktuelt med et salg, men ledelsen på Cívitas Metropolitano vil vente til sommeren.

SISTE: Avslår ny kontrakt fra Chelsea

Ingen tror at det blir aktuelt for noen å utløse utkjøpsklausulen på 350 millioner euro. Joao Felix har kontrakt frem til 2026.

AS Melder at Manchester United sammen med Paris Saint-Germain og Bayern München ønsker å få til en overgang i januar. – Prisen blir helt sikkert også denne gangen langt høyere enn 62 millioner euro som er verdien Transfermarkt har estimert.

Joao Felix er nå virkelig på tørkeloftet i Atletico Madrid, den unge spissen skal slite med å takle mentalt oppgavene som blir bedt om av ham av manager Diego Simeone. Er i realiteten allerede ferdig, hele tre ganger er ham angivelig bedt om å forlate klubben, og forholdet hans til manageren blir bare dårligere og dårligere. – Nå skal Felix ha falt til femtevalg i klubbens prioriteringsrekke, med kun 37 minutter på de siste seks kampene.

Les: Klare til å presentere den største oppsigelsespakken i fotballhistorien