Taper seg ikke med alderen. (foto: real, twitter)

Men den tyske midtbanesjefen kan velge og vrake i tilbud

Real Madrids legendariske midtbane som besto av Casemiro, Luka Modrić og Toni Kroos har vært kremen av europeisk fotball de siste sesongene. Trioen har vært fast siden 2015-16-sesongen og har vunnet tre LaLiga og fire Champions Leagues-titler på den tiden.

Penger nok: Chelsea tar et tap på flere hundre millioner

Men i sommer ble Casimiro solgt til Manchester United, for å gjøre plass til et av Europas største talenter, Aurélien Tchouaméni. Den franske landslagsspilleren ble kjøpt for €80 millioner + €20 millioner i tillegg. Tchouaméni hadde en fantastisk sesong med AS Monaco og har vært fast for Didier Deschamps på landslaget, og har startet bra i sin nye klubb.

Med signeringen av Tchouaméni virker Real Madrid som om de har funnet ut hvem som skal ta opp arven på midtbanen. Midtbanen bestående av Valverde (23), Camavinga (19) og Tchouaméni (22) er på vei til å fornye og erstatte legendene Kroos (32) og Modrić (36).

SISTE: Disse er favoritter til å ta over etter Steven Gerrard!

Toni Kroos har kontrakt til 2023, og klubben har nylig lagt et nytt kontraktstilbud på bordet til tyskeren som også gjelder for neste sesong. Men Kroos har bestemt seg for å vente. Han vil ta avgjørelsen etter sesongen for å avgjøre om han fortsatt er i stand til å kjempe om plassen på Reals midtbane.

Han vil nok neppe ha noen problemer med å få seg en lukrativ kontrakt både i Bundesliga, Serie A og Premier League om han bestemmer seg for å forlate den spanske hovedstaden etter sesongen.