Blir han en av de største offensive profilene i Premier League denne sesongen? (foto: palace)

Den respekterte journalisten David Ornstein hos The Athletic påstår at Wilfried Zaha mest sannsynlig vil forlate Crystal Palace for en storklubb i neste sommers overgangsvindu. Spilleren følte seg sviktet av Manchester United da han var 19 på grunn av ville rykter.

Zahas kontakt nærmer seg slutten en lang og vellykket karriere i Palace, og det ville ikke være overraskende om flere topplag vil kjempe om ham når han blir tilgjengelig for en gratis overgang.

SISTE: Tilbyr kontrakt til Kroos!

Elfenbenskystens landslagsspiller har blitt koblet til Chelsea i det siste, og Ornstein nevnte dem også som en mulighet for ham da han snakket med YouTube-kanalen Vibe with Five.

I en diskusjon om hva fremtiden kan bringe for Zaha, sa Ornstein: «Palace vil gjerne signere en ny kontrakt med Zaha. Men nå som kontrakten i Palace nærmer seg slutten og han har aldri fått en skikkelig sjanse i en storklubb, vil nok det friste mer for Zaha.

«Selvfølgelig dro han til Manchester United og det fungerte ikke, men siden den gang har vi sett Arsenal vært linket til ham, vi har sett Tottenham ved flere anledninger, og vi har sett Chelsea i fjor sommer.

Overgangen har ikke skjedd. Palace verdsetter ham så høyt og vil ikke miste sin beste spiller. Så de har alltid priset han høyt.

Penger nok: Chelsea tar et tap på flere hundre millioner

«Det vil være en rekke klubber som vil vurdere ham og lure på om de kan få ham for ingenting sommeren 2023. Jeg er sikker på at det blir samtaler. Mange tror at han vil holde ut og gå gratis til en klubb som spiller i Champions League, sa han videre.

Chelsea vil absolutt gjøre godt i å utnytte Zahas situasjon, siden de har slitt med sine nylige offensive signeringer.

I årevis hadde Chelsea talenter i verdensklasse som Eden Hazard, Willian og Pedro, men nyere signeringer som Christian Pulisic og Hakim Ziyech har ikke fungert.

Zaha ville helt sikkert vært en oppgradering, og ser for god ut som en mulighet til å takke nei til, særlig om han er gratis.»