João Cancelo

Kampen om Premier League trofeet ser så langt ut til å stå mellom Arsenal og Manchester City. Senere i dag kan Arsenal skaffe seg en luke på 4.poeng når de klokken 15 00 møter Southampton på St. Mary’s Stadium. – En kamp som er tippet til borteseier med 66%

Manchester City har en imponerende angreps rekke som helt klart ble styrket av Erling Braut Haaland som fant frem scoringsfoten igjen med to mål i 3 – 1 seieren mot Brighton. – Angrepet er nesten tilsvarende svekket ved salget av Gabriel Jesus til serieleder Arsenal. Manager Pep Guardiola jobber intenst med å styrke angrepet ytterligere, samtidig som han kan bli nødt til hente inn erstattere for spillere han ikke ønsker å miste.

Les: Venstrevingen som skremmer Solbakken ønsket til tidenes angreps rekke sammen med Haaland

Real Madrid manager Carlo Ancelotti som faktisk snakket med folkene til 28 år gamle João Cancelo mot slutten av forrige gang han ledet kongens klubb tilbake i 2015 har fått med seg hvordan høyrebacken har vokst til å bli en særdeles viktig spiller i Manchester City.

Cancelo er anvendbar og kan brukes i de fleste defensive posisjoner, har har, i følge Pep Guardiola en arbeidsmoral og innstilling til det å være fotballspiller som er en inspirasjon for alle. I februar, også da med sportsdirektører fra flere klubber på døren valgte Manchester City å forlenge kontrakten frem til sommeren 2027 sammen med den «obligatoriske» lønnsøkningen som følger med.

En stor forbedring i spillet til João Cancelo siden han kom fra Juventus i 2019 er hans evne til å finne medspillere og som vi alle roper på når vårt lag angriper, bli med opp!. (28) har de siste årene vært en viktig spiller i Manchester City. Den allsidige portugisiske bakspilleren kom til fra Juventus i 2019 og har for tiden en kontrakt med den engelske klubben til sommeren 2027.

Les: Solskjær fikk bare en milliard, når han trengte litt mer, nå jobber United med et gigantbud på sommermålet 2019

Calciomercato melder i dag at Real Madrid planlegger et bud som det vil være vanskelig for Manchester City å si nei til. Det betyr langt over 65 millioner euro som Transfermarkt har estimert verdien til.

Cancelo har denne sesongen scoret to mål og fem assist på 15 kamper.