Khvicha Kvaratskhelia

Det er liten tvil om at Erling Braut Haaland får genial «oppbakking» fra Manchester City sin meget ekspansive midtbane i spillere som Kevin De Bruyne og Phil Foden. – Høyrevingen er ofte godt dekket av Riyad Mahrez, men det mangler noe på venstresiden. Her ønsker manager Pep Guiardola det gregorianske supertalentet som landslagssjef Ståle Solbakken advarer mot.

Norge har havnet i gruppe med Spania, Skottland, Georgia og Kypros for kvalifisering til EM som går juni til 14. juli 2024 i Tyskland, etter trekningen var Ståle Solbakken raskt til å si det ikke var en umulig gruppe samtidig som han overraskende advarte mot Georgia.

Les: Solskjær fikk bare en milliard, når han trengte litt mer, nå jobber United med et gigantbud på sommermålet 2019

Årsaken til det, 21 år gamle Khvicha Kvaratskhelia som er nesten like vanskelig å stoppe når han stormer frem på venstresiden som det er å uttale navnet hans korrekt. Napoli leder Serie A og dundrer videre i Champions League i vesntlig grad på grunn av en fantastisk angreps rekke bestående blant annet av Giacomo Raspadori, Victor Osimhen og Khvicha Kvaratskhelia.

Nå er han ønsket på venstresiden av Erling Braut Haaland for å komplettere det som allerede er et svært skremmende angrep i Pep Guardiola sitt arsenal.

Transfermarkt har satt en verdi på Khvicha Kvaratskhelia på bare 35 millioner euro og selv om det er opp fra 15 millioner euro mai er det fortsatt latterlig lavt. Verdens største klubber jakter 21 åringen. 90min peker spesielt på Real Madrid, Paris Saint-Germain og Manchester City som alle er villige til å gå et godt stykke over 35 millioner euro for et av Europas mest spennende navn (hvis du klarer å uttale det).

Manchester City skal ha kommet lengst i arbeidet med å sikre seg Khvicha Kvaratskhelia, hvor Pep Guardiola i detalj har forklart hvordan han vil benytte seg av venstrevingen. – Men først skal han sammen med Georgia sørge for at Norge ikke kvalifiserer seg til nok et mesterskap.

Les: Antonio Conte unnviker samtaler som kan gi 200 millioner i året

Kvaratskhelia har stått for syv mål og åtte assists for Napoli på 14 kamper denne sesongen. Naturlig nok forsøker serielederen å forlenge avtalen, de frister med en dobling av lønna, likevel er det langt unna det klubber som Manchester City er villig til å betale.