Det er et litt merkelig spill som foregår i Tottenham om dagen. – Den til vanlig økonomisk tilbakeholdene styreformannen Daniel Levy løper etter manager Antonio Conte med løfte om gigantlønn og over to milliarder kroner å shoppe for neste år.

I følge Daily Mail gjør den italienske manageren alt for å unngå samtaler om fremtiden.

Tottenham er helt klart på et mye bedre sted enn da Antonio Conte overtok 2.november i fjor. – Det ble bare skrevet under en avtale frem til neste sommer, en avtale som Tottenham nå skulle ønsket var lenger. – Nå er svært ivrige etter å få den forlenget.

Les: Frister Edwin van der Sar tilbake til Old Trafford

Pr i dag tjener Antonio Conte 15 millioner euro i året, forlenger han vil lønna øke til gigantiske 20 millioner euro. Britisk presse er i stuss for hvorfor ikke en forlengelse allerede er avtalt og spekulerer i at Conte, som aldri har ledet en storklubb i La Liga tror det kommer en åpning neste år.

53 åringen er kjent for å gå inn i en klubb, skape suksess slik han gjorde både for Inter Milan og Chelsea og så gå videre. Juventus slikker fortsatt sine sår etter han brått forlot klubben i 2014 for å overta det italienske landslaget.

Tottenham sies å presse på for en forlengelse, men Conte unngår samtaler om en kontraktsforlengelse. Daily Mail melder i motsetning til Marca som er overbevist han kommer til Spania at italieneren kan være opptatt av å reise hjem og gjenoppta sin managergjerning i hos den gamle dame.

LES OGSÅ: Manchester United er definitivt ikke ferdig hos Ajax