Bossen for de gode Ajax-tider.. (foto: van der sar, twitter)B

Hos Man United er han keeperlengende på høyde med Peter Schmeichel, men der dansken koser seg med å skrive bok og kommentere VM-sluttspill for qatarsk TV, er Edwin van der Sar en av de mest ansette klubbdirektørene i Europa. Schmeichel kan komme med sine tips til klubben, van der Sars tjenester er ønsket for å gjøre de røde djevlene til nummer 1 igjen.

Ajax-boss van der Sar har hatt et tett forhold til Erik Ten Hag, kombinasjonen med de to har vært en viktig del av suksessformelen til Eredivisie-klubben, både sportslig og økonomisk. Da Man United skulle gi sin nye manager i sommer Ajax-vingen og midtstopperen han hadde sagt han måtte ha med seg, viste van der Sar at han knows his business. Premier League-klubben måtte ut med solide 56,7 millioner pund for Martinez, for Antony tynte van der Sar ut rundt milliarden.

LES: Takket nei til å lede Premier League-klubb

Ifølge Vandaag Inside har ikke United nøyd seg med å loppe til seg trener, midtstopper og ving, det nederlandske mediet hevder Premier League-klubben har gitt van der Sar tilbud om jobb som fotballdirektør i Manchester. Dette er ikke første gang den tidligere keeperen får tilbudet, men United ser ikke ut til å godta et nei.

Van der Saar forlenget i september med Ajax til 2025, men på et eller annet tidspunkt må jo United-legenden se timing som riktig for å lede en av verdens største klubber.

Med Erik ten Hag etter hvert godt etablert, tror vi Edwin van der Sars nærmer seg retur til scenen der han ga United-supporterne 135 clean sheets på 266 kamper.

LES OGSÅ: Droppet signering av spissen som kan matche Haaland