Edwin van der Sar insisterte i 2020 han ikke kommer til å returnere til Manchester United

Edwin van der Sar har rekorden for flest landskamper for Nederland (130), han er også på en eksklusiv liste over fotballspillere som har vunnet Champions League med to forskjellige klubber Ajax i 1995 og med Manchester United i 2008.

Høydepunktet i en land og suksessrik karriere som spiller var i Manchester United fra 2005 til 2011. – Det som gjorde han til en fantastisk keeper, i tillegg til noen spektakulære redninger var han svært gode evner til å organisere forsvaret. Tidenes beste manager Sir Alex Ferguson omtalte Edwin Van der Sar som den fødte leder, lite ante han at 51 åringen skulle bli en svært dyktig fotballeder, egenskaper som nå i følge den nederlandske forretningsmannen Chris Woerts er i ferd med å bringe han tilbake til Old Trafford.

Les: Franck Ribery: -Ballen har stoppet. Følelsene inni meg har ikke gjort det

Chris Woerts som var kommersiell direktør i Eredivisie (Nederlandsk toppserie) var helt sikker i et intervju på tv-programmet Vandaag Inside at Ajax sin administrerende direktør er på vei til å ta samme jobb i Manchester United.

United skal ha gjort et forsøk på å rekruttere 51-åringen for to år siden, men da mislyktes de. Det som taler for storklubbens suksess denne gangen er at han kjenner manager Erik ten Hag svært godt, og de hadde visstnok kontakt for bare en drøy uke siden.

Van der Sar har vært administrerende direktør i Ajax, siden 2016. Før det hadde han andre toppjobber hos de nederlandske gigantene.

Les: Tilbyr kontrakt til Toni Kroos!

Som vanlig, når Manchester United ønsker noe, frister de med lønninger få kan matche.