Rabiot takler dårlig benken.

I sommer var det noen Man United-supportere som satte teen i vrangstrupen. Agentene valfartet til Old Trafford for å by frem sine klienter til Erik Ten Hag, i tilfellet Adrien Rabiot var det på god vei til signering før spillerens lønnskrav skal ha fått United til å trekke seg. Franskmannen er en kreativ og dyktig sentral midtbanespiller, men både hos PSG og Juventus har det fulgt uro i kjølevannet av signering med spilleren.

United-supporterne «slapp» å ha inn Rabiot, som trolig ville ha tatt over jobben til Pogba med utenomsportslig uro, noe Erik ten Hag definitivt ikke trenger å dra med seg (det får holde med CR7).

LES: Nå holder det for Schmeichel

Ifølge Calciomercato er det to giganter som ikke er redde for litt støy fra spiller og agentmamma. Det italienske mediet hevder Barcelona og Atletico Madrid begge vurderer å hente spilleren med 29 landskamper for Frankrike. Rabiot spaserer ut som free agent i sommer når Juve-kontrakten løper ut, noe som passer de to La Liga-klubbene perfekt.

Rabiot har så langt 139 kamper i Juve-drakta (10 scoringer, 6 assists) etter den konfliktfylte exiten fra PSG i 2019. Da får vi se om Barcelona og Atletico kan jekke ned lønnskravene til 27-åringen og agenmammaen.

LES OGSÅ: To skader som skaper hodepine for Conte

Etter at Rabiot ble værende hos Juve i sommer, har franskmannen vist kombinasjonen av godkjent produktivitet med 4 scoringer på 10 kamper og ulike muskelskader (misset fire kamper).