Ville nok bare hjem og legge seg etter 1-2 tapet. (foto: spurs, twitter)

Da Newcastle kunne dra hjem med 1-2 seier på søndag fra Tottenham Hotspur Stadium, var den en sliten Conte som møtte pressen. Ikke bare har han tapt to Premier League-kamper på rad, spillerne begynner å merke kjøret.

Etter Newcastle-kampen ble Conte spurt om to viktig Spurs-spillere som ikke var på banen blir klare til onsdagens Champions League-kamp mot Sporting. Pierre-Emile Höjbjerg har vært en gigant i det som har vært av kamper, men sto over Newcastle, Cristian Romero var heller ikke med mot gjengen til Eddie Howe.

LES: Har underskrevet den største kontrakten noen sinne signert av en idrettsutøver

-Hvis du spør meg i dette øyeblikk, har jeg ikke noe svar, fordi jeg vet ikke hvordan de kommer seg fra denne situasjonen. Med Romero har det i de siste to-tre kampene vært 50/50 om han skulle spille, eller ikke. Vi har tatt en risiko, begynner Conte ifølge Evening Standard.

-Spillerne har meldt seg klare til å spille, for hvis dette ikke var tilfellet tvinger jeg ikke spillerne. Etter kampen mot United følte han stor «tretthet», og lørdag følte han «tretthet» i leggen. Tidligere var det høyre lår, nå er det venstre legg, fortsetter Spurs-manageren.

Og Höjbjerg?

-Med Pierre var det det samme, for Pierre har spilt alle kampene, han har spilt hvert eneste minutt, og han var virkelig sliten, avslutter Conte.

Som garantert ikke gleder seg til å slippe gjengen med landslagsspillere til VM-sluttspillet og tett kampprogram om bare noen få uker.

LES OGSÅ: Liverpool har tatt kontakt med Frenkie De Jong