De Jong.

Først var det bare Manchester United. – Det ble fremforhandlet frem en avtale, men Frenkie De Jong nektet å nektet å forlate Barcelona til stor irritasjon for økonomene på Camp Nou. Viktigste årsak, Manchester United var ikke kvalifisert til Champions League.

Så dukket Chelsea opp, men med nye og uproffe eiere var ikke det heller aktuelt for den nederlandske superstjernen. Manchester United manager Erik ten Hag har ikke gitt opp sin spiller fra Ajax tiden, men i januarvinduet ser United ut til å møte konkurranse fra sine rivaler i nabobyen.

ESPN melder at har Liverpool som ironisk nok befinner seg langt unna Champions League kvalifisering neste år har tatt kontakt med Frenkie De Jong. Den engelske storklubben ønsker ifølge opplysningene å signere midtbanespilleren allerede i januar.

Les: Real Madrid går etter spilleren Solskjær glemte og Ten Hag elsker

Frenkie De Jong har hatt vanskeligheter med å få plass i Xavis lag i løpet av høsten, han har startet fem av ni kamper. Barcelona må også selge et par spillere for å forbedre sin økonomiske situasjon, ikke minst dersom de går glipp av sluttspillet i Champions League.

Liverpool har i lengre tid hatt problemer med spesielt midtbanen, Arthur Melo ble hentet på lån fra Juventus, men slitter med en langtidsskade og Thiago Alcantara har store problemer med å få kontinuitet i spillet etter både sykdommer og skader.

Frenkie De Jong var i sommer 100% sikker på at han ikke ville dra noe sted og satte seg grundig på bakbeina, nå noen uker inn i sesongen føler han seg lurt både av klubb og manager Xavi Hernandez. – Vi er rimelig overbevist prosenten er vesentlig lavere.

Barcelona har skrevet under en meget lukrativ avtale med Frenkie De Jong som varer helt til sommeren 2026.

LES: Arsenal-mål fortsetter å dundre på med scoringer