Kasper Schmeichel

Den danske keeperen Kasper Schmeichel ville prøve noe nytt etter elleve år i Leicester! I sommer virket Nice og Ligue 1 virket som et godt valg, nå fremstår det mer og mer som en tabbe. Samtidig som han leverer godt for Danmark på landslaget går det ikke spesielt bra i Frankrike.

Det er noe som skurrer, Kasper Schmeichel har kontrakt som i utgangspunktet binder han til Nice frem til sommeren 2025, men mer og mer går i retning av en exit allerede i januar.

Les: Liverpool har tatt kontakt med Frenkie De Jong

Fått fansen i mot seg!

Kasper Schmeichel har spilt på 14 kamper, men har samtidig også vært i søkelyset, han skal ha skapt frustrasjon i laget på grunn av at han skal ha hatt direkte kontakt med klubbens eier Jim Ratcliffe , og fulgte ikke diverse regler som gjelder i klubben.

Søndag startet Schmeichel mot Nantes (1-1) hjemme i Ligue 1, og ble deretter buet – av sine egne supportere – da navnet hans ble ropt opp av kunngjøreren under presentasjonen av lagoppstillingene. I stedet jublet hjemmesupporterne da reservekeeper Marcin Bulkas navn ble lest opp på Allianz Riviera.

Nylig kom det informasjon om at Schmeichel ønsker å forlate Nice i januar, og at en retur til Leicester er svært aktuelt. Schmeichel kom til Leicester i 2011 etter å ha tilbragt et år i Leeds og tilhørte klubben frem til han flyttet til Frankrike tidligere i år.

Les: Real Madrid går etter spilleren Solskjær glemte og Ten Hag elsker

Leicester som var i fullstendig krise for kort tid siden har vunnet tre av de fem siste kampene og klatret opp til en 16.plass to poeng over nedrykksstreken. – I går vant de 0 – 4 på bortebane mot Wolverhampton. Nice leverer også langt under klubbens mål, noe som sikkert er med å skape frustrasjon blant fansen. For øyeblikket ligger de på 12.plass i Ligue 1.