Trøst (foto: villa, twitter)

Det er ikke så mange dagene siden Aston Villa på grunn av uinspirert spill og dårlige resultater valgte å sparke manager Steven Gerrard. – Men det er ikke bare Liverpool-legenden sin skyld!.

En gammel lagkamerat Philippe Countinho ble den «store» prestisjesigneringen i sommer, men den brasilianske superstjernen står fortsatt uten mål og assist. «Coutinho skylder Gerrard en unnskyldning på grunn av hvor dårlig innsatsen hans har vært» mener den tidligere Aston Villa-spissen Gabriel Agbonlahor. – Vi i Sporten.com kan ikke annet enn å si oss enig.

Etter bare tre seire i de elleve innledende kampene i Premier League, valgte Aston Villa å sparke manager Steven Gerrard etter torsdagens 3-0-tap mot Fulham.

Les: Har underskrevet den største kontrakten noen sinne signert av en idrettsutøver

Det hjalp tydeligvis midlertidig manager og Steven Gerrard sin tidligere assistent Aaron John Danks ledet Aston Villa til en 4 – 0 knusende seier over Brentford.

Liverpool-ikonet tok over Birmingham-klubben i november i fjor og imponerte i løpet av vårsesongen. I løpet av sommeren fikk han betydelig støtte fra klubben, som signerte blant andre Diego Carlos, Leander Dendoncker og Philippe Coutinho.

Den tidligere Aston Villa-spissen Gabriel Agbonlahor, nå ekspert hos britiske TalkSport, er rasende. Han mener Coutinho skylder Gerrard en unnskyldning for hans dårlige prestasjoner, noe som delvis bidro til at Gerrard ble sparket. «Coutinho var hans (Gerrards) signering og har ikke bidratt. «Coutinho skylder Gerrard en unnskyldning på grunn av hvor dårlige prestasjoner hans har vært, Gerrard støttet ham» sa Agbonlahor.

Les: Real Madrid går etter spilleren Solskjær glemte og Ten Hag elsker