Vincent Kompany gjør jobben hos Burnley. (foto: burnley, twitter)

Den 19 år gamle midtbanespilleren Kristian Arnstad som kom fra Stabæk sin ungdomssatsning i 2019 får snart en ny sjef i Anderlecht. Da Vincent Kompany forlot den belgiske klubben etter å ha reddet den fra økonomisk og sportslig ruin for å ta over Championship klubben Burnley ble det klart for de fleste at det slettes ikke var enkelt.

Manchester City legenden som fortsatt har interesser i Anderlecht var med på prosessen med å hente inn en erstatter. valget falt på Royale Union Saint-Gilloise manager Felice Mazzu og 1.juli ble 56 åringen ansatt.

Men årets trener i Belgia som hadde et PPM gjennomsnitt på 2.23 for Royale og landet på andreplass i serien, fikk det ikke til å virke. – Etter en rekke svake resultater toppet det seg i et siste tapet som kom i den avbrutte bortekampen mot Standard Liege søndag kveld. Kampen ble avbrutt på stillingen 3-1 til hjemmelaget på grunn av dårlig oppførsel fra bortefansen.

Les: Jude Bellingham har noe helt annet i tankene Liverpool og Manchester United

Anderlecht har 16 poeng på de første 14 seriekampene i årets sesong, og vi må tilbake til 1930-tallet for å finne en svakere start for laget fra Brussel.

Felice Mazzu er den sjuende treneren i den belgiske toppdivisjonen som får sparken siden starten på sesongen. Ungdomstreneren Robin Veldman tar over treneransvaret midlertidig.

Les: Har underskrevet den største kontrakten noen sinne signert av en idrettsutøver