Har fortsatt ikke nok sportslig suksess å friste med. (foto: united, twitter)

Aaron Wan-Bissaka har fått en ny sjanse av United-direktør John Murthough, men dette hjelper 24-åringen lite når Erik Ten Hag ikke ser høyrebacken passe inn i det offensive spillet. Bedre blir det ikke for Wan-Bissaka at United kan ende opp med å hente inn en kortsiktig løsning i et lukket overgangsvindu.

Ifølge Footballtransfers har en free agent kommet opp som et alternativ Erik Ten Hag liker. Santiago Arias har stått uten klubb siden bruddet med Atletico Madrid i sommer. Forrige sesong var 30-åringen på banen i bare 14 kamper for Diego Simeone, men er en spillertype som har mer å bidra med i angrepet enn Wan-Bissaka.

LES: Man United-legende har ryddet vei for retur til Old Trafford

Den kolombianske høyrebacken har i tillegg bred erfaring fra spill i Europa, med runder hos Bayer Leverkusen, PSV Eindhoven i tillegg til Atletico Madrid. Arias har i gjennomsnitt så langt i karrieren vært direkte bidragsyter til scoring hver 6,75 kamp, en grei statistikk i forhold til Wan-Bisskas hver 10.8. kamp (Footballtransfer)

Arias er en typisk kortsiktig løsning for Man United for sesongen, som kan bidra til mer konkurranse og bredde i høyrebackposisjonen.

Den sør-amerikanske journalisten Johnson Saenz setter ord på linken mellom spilleren og Premier League-klubben: «Santiago Arias har allerede pakket koffertene, klar for overgang til Manchester United».

LES OGSÅ: Casemiro får full «Ronaldo-behandling» hvis Manchester United tryner

Da får vi vente å se. Her er det i det minste ikke noe lukking av overgangsvindu som stresser.