Det gjenstår å se om Bellingham gir tomler opp for Manchester City foto: dortmund, twitter)

Forberedelsene til neste sommer store budkrig er allerede i gang.

Sommerens overgangsvindu er over, men overgangsekspert Fabrizio Romano gir oss fortsatt alle de siste nyhetene.

LES OGSÅ: Kanté har avslått ny kontrakt fra Chelsea

I følge Romanos siste Caught Offside-spalte ønsker Manchester United å signere Bellingham fra Borussia Dortmund, til tross for at midtbanespilleren er sterkt linket til en overgang til Liverpool neste sommer.

United var interessert sammen med mange andre klubber, inkludert Premier League-lag og Juventus. Men han ville bare ha Borussia Dortmund som det perfekte springbrettet for fremtiden hans – etter min mening et veldig smart trekk, skriver Romano.

Den engelske midtbanespilleren er en viktig del av Dortmund-laget, til tross for at han bare er 19 år gammel, han har spilt i alle seks Bundesliga-kampene deres denne sesongen. Bellingham scoret også i Champions League-åpning mot FC København.

STORKLUBB FRISTER: Har kontaktet Harry Kanes agent

Sky Sports-reporter Florian Plettenberg hevder at United vil ha konkurranse fra Liverpool, mens Melissa Reddy advarer om at Manchester City også vil være interessert. Og fra før vet vi at Real Madrid følger situasjonen nøye. Men i England håper man at lysten til å spille i Premier League skal gjøre den spanske storklubben uaktuell for engelskmannen.