Har erfart såpass at han ikke skylder på mannen i dress. (foto: tottenham, twitter)

Spissen skal være åpen for en ny utfordring.

Tottenham-spissen Harry Kane skal være fristet av muligheten for å gå til Bayern München i forkant av neste sesong etter at agenten og broren hans, Charlie, ble kontaktet av Bundesliga-gigantene for å lodde spillerens interesse, melder britisk presse i dag.

LES: Vil gjøre Ronaldo til tidenes best betalte

Kane ble linket til Allianz Arena gjennom sommervinduet da Bayern søkte etter en langsiktig erstatning for Robert Lewandowski, men den engelske kapteinen endte til slutt opp med å bli i Nord-London.

Nagelsmann vil erstatte Lewandowski med Kane. (foto: bayern, twitter)

Det sies at Kane «virkelig, virkelig kan forestille seg» å spille for Bayern, og at han vurderer en ny utfordring etter mange år og null trofeer i Spurs. Tottenham på sin side vil beholde sin stjernespiller og ønsker å forlenge kontrakten hans i løpet av de kommende ukene.

LES MER: – Årets verste kjøp!

Dermed vil sannsynligvis Bayern München bli tvunget til å betale et betydelig sum for å hente Kane til sommeren. Spurs-sjefen Daniel Levy avviste et par store bud fra Manchester City for to år siden. Til sommeren har Kane bare et år igjen av sin nåværende kontrakt med Tottenham.