Happy Days, det var forrige sesong, det.

En sak i Daily Mail av den italienske journalisten Alvise Cagnazzo har stemplet Origi som «sesongens verste signering» i Serie A. Cagnazzo holder ikke tilbake med sin dom over den tidligere Liverpool-spissen.

«Det er ingen tvil om hvem den verste signeringen av sesongen har vært i Serie A: Divock Origi. Belgieren forlot Liverpool i håp om å endelig få en startplass i en toppklubb, men tiden hans i AC Milan har så langt vært en katastrofe.

LES: Massiv lønnsøkning for Graham Potter!

«I stedet for å imponere, har spissens første måneder i Italia vært plaget av uflaks og skader, noe som preget tiden hans på Merseyside.

«Når man er 27 år gammel burde enhver spiller, spesielt en spiss, være på topp. Men Origi ser ut til å allerede være på en nedadgående kurve i karrieren.

«I Premier League bidro han med 22 mål og 10 assists på 107 kamper. I Italia risikerer han at disse tallene blir enda dårligere og mer lik tallene til en midtbanespiller i stedet for en midtspiss.»

Cagnazzo la til: «Milan kan begynne å tro at de gjorde en feil med å signere Origi, som ble en av klubbens best betalte spillere da han signerte.

SISTE: Tre Arsenal-spillere risikerer å miste VM

«Det er en stor risiko for at Origi kan bli en flopp som Javi Moreno, Jose Mari, Patrick Kluivert og Fernando Torres.»

«Følelsen er at Origi, som er i tvil om onsdagens Champions League-oppgjør mot Dinamo Zagreb, allerede har mislykket i å overbevise Pioli. Milan-sjefen begynner å forstå nøyaktig hvorfor spissen fikk lov å forlate Liverpool gratis.»

Origi har fire kamper og null mål så langt denne sesongen.