Graham Potter

Graham Potter gikk rett inn blant topp fire over best betalte trenere i Premier League etter å ha blitt Chelseas nye manager.

Engelskmannen var førstevalget for å erstatte Thomas Tuchel, som ble sparket av Todd Boehly forrige uke etter en svak start på sesongen.

Tuchel bryter stillheten etter sjokket: – Jeg er knust

Det har gitt Potter sjansen på Stamford Bridge, etter å ha gjort underverker i Brighton og Swansea. Han har signert en femårskontrakt.Og lønnen gjør ham til den fjerde best betalte manageren i Premier League etter å ha fått en solid lønnsøkning etter at han dro fra Brighton til Chelsea.

47-åringen rundt 2 millioner pund i året, men på Stamford Bridge har det femdoblet seg til 10 millioner pund i året – mer enn hans forgjenger Tuchel, som vant i Champions League.

SISTE: Tre Arsenal-spillere risikerer å miste VM

Bare tre managere tjener mer enn Potter – Pep Guardiola i Manchester City har 19 millioner pund i året, Liverpools Jurgen Klopp 16 millioner pund i året og Antonio Conte tjener solide 15 millioner pund i året i Tottenham.

Brendan Rodgers har en lønn på 10 millioner pund, like mye som Potter, mens Manchester United betaler Erik ten Hag 9 millioner pund i året. Arsenal og Mikel Arteta er neste på lista, som har £8,3 millioner i året, melder The Daily Star.