Ronaldo var desperat etter å spille Champions League-fotball og avviste et astronomisk tilbud fra en ikke navngitt saudi-arabisk klubb som ville betale 2 millioner pund per uke i lønn!

Men ettersom Ten Hag tilsynelatende har valgt Marcus Rashford som midtspiss på Old Tafford, vil nok ikke Ronaldo være mindre lysten på å forlate Manchester i januar. Den tidligere Real Madrid-legenden er i ferd med å forsone seg med tanken om at hans kjærlighetsforhold til europeisk klubbfotballs mest prestisjefylte turnering nærmer seg slutten.

LES MER: – Årets verste kjøp!

United er for øyeblikket ikke en Champions League-klubb og tapte den første kampen i gruppespillet i Europa League med 1-0 mot Real Sociedad på Old Trafford.

Det forklarer også hvorfor det saudiske alternativet blir et mer attraktivt alternativ for den aldrende portugiseren. Hvis sjansene for noen gang å spille i Champions League igjen er små, kan han like godt bare dra og cashe inn fotballens største lønningspose noensinne.

Yasser Al-Misehal, president i det saudiarabiske fotballforbundet, snakket med The Athletic om at en spiller av Ronaldos kaliber skulle komme til deres liga, og antydet at tilbudet fortsatt gjelder til tross for at han nektet for det tidligere i sommeren.

LES: Massiv lønnsøkning for Graham Potter!

«Jeg tenker hvorfor ikke? Jeg er sikker på at det ville være en veldig dyr avtale, selvfølgelig, men vi kan se at klubbene våre har fått høyere inntekter de siste par årene. Vi har allerede sett noen store spillere som pleide å spille i Premier League komme til den saudiske ligaen», sa han videre.