Diego Costa

Da Wolverhampton signerte Chelsea, Atletico Madrid legende og fotballvillmann Diego Costa gledet vi oss som små barn før julaften for at vi skulle få litt ekstra farge i Premier League. Men så bare dager etter signeringen var på plass. 6.september kom beskjeden fra engelske myndigheter. Diego Costa fikk avslag på sin søknad om arbeidstillatelse.

Samtidig som Premier League klubben sendte inn en anke til myndighetene tok de kontakt med den klubbløse «nesten» superstjernen Andy Carroll.

Les: Andy Carroll kan bli nødløsningen

Samtalene med Andy Carroll som ikke har vært knyttet til en klubb siden hans kontrakt med West Bromwich gikk ut ved sesongslutt gikk menget bra, de var i prinsippet enige om en avtale, men så – egentlig ganske overraskende snudde myndighetene og ga Diego Costa arbeidstillatelse.

Så i går, på passende dramatisk vis presenterte Wolverhampton sin ny signerte brasilianske superstjerne.

Selv om Wolves ikke offisielt har avsluttet samtalene med Andy Carroll er det rimelig klart for de fleste at en nødløsning ikke trengs. – De har fått spilleren de ønsker. Det er lite som tyder på at Andy Carroll forblir klubbløs særlig lenge. Readin Chronicle melder at Reading som den høyreiste spissen spilte for i fra november 2021 til han ble hentet på en korttidskontrakt med West Bromwich bare tre måneder senere ønsker han tilbake.

Reading har under Manchester United legende Paul Ince sin ledelse fått en meget god start på sesongen, etter 8.kamper ligger de på en tredjeplass i Championship med 15.poeng, to poeng bak serieleder Sheffield United.

Les: Vil gjøre Ronaldo til tidenes best betalte

Lokalavisen skrev at Carroll var med på trening i går mandag og forventes bli klar for spill etter landslagspausen.