Ble "ønsket velkommen" av EFL. (foto: reading, twitter)

Premier League-klubb på desperat spissjakt!

Wolves skal ha bestemt seg for å gå for Andy Carroll hvis anken deres om å signere Diego Costa blir avvist, ifølge britisk presse.

Bruno Lage ser etter en kriseløsning etter at nyinnkjøpte Sasa Kaladjzic pådro seg en korsbåndskade i sin debut mot Southampton på lørdag.

Diego Costa kan hentes gratis etter at han forlot Atletico Mineiro i desember i fjor, som gjorde at han raskt dukket opp som Wolves sitt øverste mål.

SISTE: Mendy avviser ny kontrakt fra Chelsea

Til tross for at han etter planen skulle fly til Storbritannia og gjennomgå en medisinsk på onsdag, rapporterer The Athletic at 33-åringens arbeidstillatelse har blitt holdt tilbake da han ikke klarte å kvalifisere seg automatisk gjennom FAs nye post-Brexit-poengsystem.

Spillere må ha minst 15 poeng over seks kriterier for å få lov til å signere for engelske klubber, reglene har vært gjeldende siden januar i fjor.

Spillere som scorer mellom 10 og 14 poeng kan sende inn en anke, med halvparten av kriteriene knyttet til internasjonale, nasjonale og kontinentale kamper.

MISFORNØYD: – Manchester United favoriserer engelske spillere

Wolves skal ha sendt inn en anke, men hvis det mislykkes, melder The Telegraph at Andy Carroll (33) vurderes som et alternativ.

Den tidligere Liverpool-, West Ham- og Newcastle-spissen har vært uten klubb siden han forlot West Brom ved utløpet av kontrakten i juli, noe som gjør at han kan gå gratis til en ny klubb utenfor transfervinduet.