Pleier å ha kontroll, som i denne. (foto: chelsea, twitter)

Selv om Chelsea har brukt enorme summer i sommer har resultatene uteblitt for Tuchel i sesongstarten. Nå kan tyskeren stå over for et nytt problem. Førstekeeper Edouard Mendy skal være misfornøyd med lønna og har nå avvist det første tilbudet fra klubben om en forbedret avtale.

Mer trøbbel? Chelsea må bla opp for å beholde stjerne

Den nye avtalen som har blitt tilbudt av klubben gjør at han fortsatt tjener mindre enn hva reservekeeper Kepa Arrizabalaga tjener.

Daily Mail rapporterer at Mendy er en av de som tjener dårligst i Chelsea, etter å ha kommet til klubben fra Rennes i 2020.

Han etablerte seg raskt som førstekeeper, og hjalp Chelsea til Champions League-tittelen i 2021. Hans nåværende avtale varer til 2025 og Chelsea har ikke noe hastverk med å signere en forlengelse.

MISFORNØYD: – Manchester United favoriserer engelske spillere

Den senegalesiske målvakten har bare holdt nullen i en kamp så langt i Premier League. Han var også direkte skyld i Chelseas tap mot Leeds United.

Den nye kontraktsforlengelsen er en del av planen til den nye eieren Todd Boehly for å sikre kontraktene til eksisterende stjerner. Reece James har nylig forpliktet seg til en ny femårskontrakt, med opsjon på et år ekstra.