The Chelsea Way?. (foto: chelsea, twitter)

Ønsket av både City og Newcastle

Mason Mount har blitt koblet til Pep Guardiolas Manchester City og Eddie Howes Newcastle United, men det ser ut til at Thomas Tuchels Chelsea er fast bestemt på å beholde ham Stamford Bridge.

MISFORNØYD: – Manchester United favoriserer engelske spillere

Tilbake i april rapporterte The Sun at Manchester City og Newcastle er interessert i å signere Mount og planlegger å legge inn et bud på Chelseas midtbanespiller sommeren 2023.

Snart klart for nytt signerinngsmøte for Mount?

Rapporten i den britiske tabloiden hevdet at de to pengesterke klubbene ikke kom til å legge inn bud denne sommeren, men planen deres er å by på ham etter 2022-23-kseongen han har fortsatt ikke signert en ny kontrakt med London-klubben.

LES: Chelsea jobber med en russisk avtale

Den kjente og respekterte journalisten Fabrizio Romano har nå rapportert på Twitter at Chelsea har vært i samtaler med Mount om en ny avtale, og at den engelske midtbanespilleren nå venter på at de tidligere den nye eieren skal sende en nytt og endelig kontraktsforslag.

Mount har scoret 24 mål og skapt 31 store sjanser på 111 kamper i Premier League så langt i karrieren, men ble plassert på benken i helgas seier over West Ham.