Har til og med scoret. (foto: psg, twitter)

Som vi har ventet på å se oksen Ramos tilbake for fullt. Etter en traurig debutsesong hos PSG etter den vonde exiten fra Real Madrid, har 36-åringen mer eller mindre sammenhengende vært linket til en exit fra PSG. Spanjolen ga seg ikke, jobbet seg gjennom skadetåka, og viser nå PSG hvorfor de åpnet porten for en veteran Real nektet å gi mer enn sesonglang kontrakt til.

Christophe Galtiers 3-4-1-2 virker også å passe midtstopperen bedre. I de første 7 Ligue 1-kampene har Ramos misset bare rundt hundre minutter. I løpet av de neste 2-3 seriekampene har spanjolen fylt opp mer på spilletidskontoen enn hele forrige sesong.

LES: «Har allerede pakket koffertene, klar for overgang til Manchester United»

Og kanskje viktigst: Champions League-legenden Ramos hadde sin første CL-kamp for PSG, en av hovedgrunnene til at midtstopperen ble hentet til Paris. Nitti minutter mot Juventus til 2-1 seier, nå ser PSG-ledelsen at de kan regne med Ramos når det ekstremt etterlengtede Champions League-trofeet skal hentes til Paris.

Ifølge L’Equipe vurderer «rådgiver» Luis Campos allerede nå å forlenge kontrakten til 36-åringen som løper ut til sommeren. For oss som digger spilleren Ramos, er dette vakkert å høre. Etter den mørke sesongen som fulgte den mørke exiten fra klubben i hans hjerte, forjener Ramos å avslutte på en skikkelig måte. En Ramos i toppform, er for oss uten tvil gull verdt for PSG.

LES OGSÅ: Liverpool får hard konkurranse om Bellingham